Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Modellen-gezocht.net is een website die het mogelijk maakt om voor foto-modellen, amateur-modellen en professionele modellen zichzelf kosteloos te laten plaatsen op Modellen-gezocht.net. Hiermee kunnen zij door amateur-fotografen, professionele-fotografen en castingbureau's (denk aan modelbureau) worden benaderd voor het maken van een afspraak in fotoshoots en / of een castingbureau-sollicitatie. Zie het als website waar fotografen hun passend model kunnen zoeken.

Modellen-gezocht.net kan niet aansprakelijk worden gesteld van een afspraak die via Modellen-gezocht.net wordt gemaakt en de daaruit behorende schade die eventueel kan worden opgelopen. Modellen-gezocht.net adviseert dan ook strict om als fotomodel, een zo duidelijk mogelijk beeld en / of referentiemateriaal in te zien alvorens een afspraak en op een neutrale plek af te spreken om eerst kennis te maken alvorens direct een fotoshoot te beginnen. Modellen-gezocht.net bemiddeld nog niet in erotische fotoshoots.

Het betreffende model dat zich aanmeld op Modellen-gezocht.net stemt ermee akkoord dat zij wordt geplaatst op Modellen-gezocht.net en Modellen-gezocht.net geen garantie kan bieden voor enige auditie of fotoshoot. Ook kunnen hier geen (financieele) rechten aan worden ontleent voor het laten plaatsen als model op Modellen-gezocht.net. Het model dat zich aanmeldt wordt geregistreerd per email, IP en telefonische contactgegevens waarop de betreffende fotograaf eventueel mee in contact kan komen. De berichten zullen op een veilige manier worden verstuurd, dus in de zin dat een amateur fotograaf, professionele fotograaf of castingbureau op de eerste reactie hun email of andere gegevens niet zullen zien. Ook de reacties die worden verstuurd naar modellen zullen worden gescreend.

Indien je als model op de website staat verwachten we dat als je een reactie ontvangt, je ook daadwerkelijk de moeite neemt om terug te reageren. We zien het helaas te vaak dat er een profiel wordt aangemaakt en met de ontvangen reacties niets meer gedaan wordt. Modellen-gezocht.net zet zich in voor het werven van fotografen voor op de website, en een one way email-verkeer is natuurlijk niet de bedoeling. Al heb je geen interesse in het aanbod dat je hebt ontvangen zien we toch graag dat je de fotograaf dit per email laat weten. We gaan hier heel streng tegen optreden. Het heeft geen zin als je je aanmeld en verder geen enkele reactie in acht neemt laat staan een opdracht wilt gaan doen.

Ook van Fotografen en castingbureau's wordt enige inzet verwacht bij het versturen van een reactie naar de modellen op Modellen-gezocht.net. Denkt u hierbij aan een gedetailleerd profiel met bijv website, telefoonnummer en / of eventueele portfoliomateriaal. U kunt als Fotograaf of castingbureau-zijnde, altijd vragen om meer foto's, maar het model op Modellen-gezocht.net is hiertoe niet tot verplicht. Het kan ook voorkomen dat een model om een vergoeding voor de gedane diensten vraagt. Hoeveel deze vergoeding bedraagt is aan u en het model.

Modellen-gezocht.net respecteert de privacy van zijn of haar geplaatste modellen en zal deze gegevens zoals email, telefoonnummer en dergelijk niet publiekelijk publiceren. Contact leggen is op basis van een contactformulier waarbij deze gegevens bij het eerste verzonden email, verborgen zal blijven tenzij het model na ontvangst mail zelf gaat corresponderen. Hierbij zal vanzelfsprekend het email adres bekend worden. Ook zal Modellen-gezocht.net zorg nemen wat betreft veiligheid website en privacy van zijn deelneemers.

Modellen-gezocht.net vraagt een kleine vergoeding voor het versturen van een reactie. Een reactie zal altijd worden verstuurd na betaling. Let u erop dat u uw gegevens altijd zorgvuldig controleert (bijv geen misgetypt email-adres of website-adres). Modellen-gezocht.net controleert de verstuurde reacties en neemt de email-adressen op in een klantenbestand wat alleen voor Modellen-gezocht.net gebruikt zal worden. U kunt hierbij denken aan een mailinglijst omtrend nieuws op Modellen-gezocht.net. In de praktijk zal deze nagenoeg nog niet worden gebruikt.

Gratis fotoshoot actie:

De voorwaarden voor een gratis fotoshoot op Modellen-gezocht.net zijn als volgt:

1: Indien je gewonnen hebt, is toekomstige deelname tot op 3x niet meer mogelijk. Dit om anderen ook een kans te geven voor een gratis verzorgde fotoshoot.

2: Je mag maar 1 profiel per stemmingsronde gebruiken. Dus geen meerdere profielen, clones, etc.

3: Indien je inwoner van nederland bent, is het mogelijk om bij jou thuis of in de buurt een fotoshoot te houden. Indien je vanuit belgie komt kunnen we je niet meer bieden als een fotoshoot in een professionele studio in Nederland. Hiervoor zal je op eigen voet moeten reizen.

4: Indien je gewonnen hebt krijg je per email altijd bericht. Hieruit zullen wij een afspraak met jou maken voor een gratis fotoshoot. Indien je de mogelijkheid krijgt om bij een fotostudio een fotoshoot te doen is het ook mogelijk om direct na afloop een DVD mee in ontvangst te nemen met de gemaakte foto's. Fotoshoots op locatie zullen later per email worden verstuurd, en indien nodig wordt je profiel op Modellen-gezocht.net bijgewerkt.

5: Het plaatsen van links naar jouw profiel op websites is toegestaan, mits het maar niet als doelstelling heeft zoveel mogelijk stemmen te vergaren, en hiermee een oneerlijke kans maakt op de rest. Op spammen zal worden gecontroleerd.

6: Er zijn tot in tegenstelling tot vele andere "Gratis fotoshoot acties" websites op het internet, geen kosten verbonden aan deelname op Modellen-gezocht.net voor een gratis fotoshoot.

Indien het model niet eens is met deze algemene voorwaarden berust er ook geen verplichting om als model zijnde te hoeven aanmelden. Modellen-gezocht.net kan en mag deze voorwaarden op elk moment wijzigen.

Advertentie

Idee en opzet door Jvanderlinde.net | Contact.