Fotograaf gezocht

Foto model worden via Modellen-gezocht.net

Je kunt je gratis aanmelden als ervaren foto-model op Modellen-gezocht.net. Dit geldt ook voor de gratis fotoshoot actie. Modellen-gezocht.net is opzoek naar serieuze modellen, die naast de mogelijkheid zichzelf ter beschikking willen stellen voor fotografen, ook intern fotoshoots willen doen. Deze interne fotoshoots vinden plaats in een ingerichte studio in Arnhem en zal vooraf altijd met je worden besproken (aangeboden / gekondigd. Je bent natuurlijk niet verplicht mee te doen, je kan de aangeboden opdracht(en) ook weigeren. Over vergoeding lees je in de maandelijkse nieuwsbrief, meer over. Om je aan te melden op de website volgt een klein lijstje met minimale voorwaarden:

1: Je bent 18 jaar of ouder. Dit is de minimale leeftijd.
2: Je beschikt over email, minimaal 6 duidelijke foto's en een beschrijving van jezelf. Het liefst ben je ervaren in de modellen branche en heb je de wil om door te zetten.
3: Je akkoord gaat met de Algemene voorwaarden Modellen-gezocht.net.

Om je aan te melden kan je onderstaand contact formulier invullen. Je krijgt hierop een reply met de vereiste gegevens alvorens je op de website te plaatsen. Indien deze gegevens ontbreken, zal je aanmelding niet worden behandeld. Let daarom even goed op bij wat voor een gegevens worden gevraagd. Let er ook even op dat je je mail-adres correct invult. Sommige mensen maken wel eens de fout @homail.com of @lve.nl etc.

Naam:
 
E-mail adres:
 
Onderwerp:
 
Bericht:
 
 

Na ontvangst krijg je binnen aanzienlijke tijd een reactie terug met gegevens die nodig zijn voor plaatsing op de website. In verband met tijdsduur aanmeldingen kan het zijn dat je na 24 / 48 uur pas bericht krijgt met dat je bent aangemeld. Controleer eventueel ook je ongewenste email folder. Ook voor het worden van een erotisch model kan je je via dit contact-formulier aanmelden. Wil je het verder schoppen dan fotografie alleen ? Kijk dan even op de Erotisch model worden pagina met aantrekkelijke aanbiedingen.

Advertentie

Idee en opzet door Jvanderlinde.net | Contact.