Fotograaf gezocht

Fotograaf gezocht.

Modellen-gezocht.net is continue bezig met verbeteringen aan de website. Vandaar een extra kopje "Fotograaf gezocht" om zo wat meer de aandacht te richten op amateur en professionele fotografen. Modellen-gezocht.net beschikt op het moment van schrijven over 180+ echte potentiele foto-modellen die zich hebben aangemeld via de website. Sommige zijn nieuw in het 'vak' en sommige hebben al enige ervaring tot op pro-shoots. Er zijn een paar enkelingen die de voorkeur geven aan erotische fotoshoots dan wel licht erotisch getint (lingerie). Ook badmode, glamour, foto's gewoon voor de fun komen aan bod. Modellen-gezocht.net is daarom opzoek naar fotografen die er belang bij hebben hun bestaande portfolio te vergroten inclusief zijn of haar netwerk. Ook zijn Modellen-bureau's , Casting-bureau's welkom. Omdat het heel lastig is één specifieke doelgroep te benaderen, zal Modellen-gezocht.net blijven proberen in de aandacht te komen. Om in aanmerking te kunnen komen voor vastere opdrachten of toekomstige fotoshoots is het van belang dat u reageert via het systeem. Uw mail zal altijd aankomen bij het betreffende model. Indien u vaker reageert, en met succes modellen 'shoot' , zal er voor u als fotograaf ook iets extras voor u in de toekomst aanwezig zijn.

Ook Castingbureau's en modellen-bureau's zijn welkom. Zij kunnen per email (Via Contact) een schriftelijke reactie achterlaten met een voorstel voor het benaderen van potentieele foto-modellen op de website Modellen-gezocht.net.

Op het moment is Modellen-gezocht.net al voorzien van een vaste fotograaf voor de website. Deze verzorgt de gratis fotoshoots voor de actie Rate my model / Gratis fotoshoot. U kunt wel reageren via het systeem naar de modellen toe mocht u een model voor een bepaalde thema nodig hebben.

Fotograaf gezocht. Fotograaf nodig. Fotografie. Portfolio fotografie bijwerken. Casting-bureau. Modellen-bureau. Modellen aangeboden. Modellen. Lijst van modellen. Fotoshoot. Modellen voor foto-shoot. Potentieel foto model. Foto model worden. amateur fotograaf gezocht, fotografen gezocht, assistent fotograaf gezocht, freelance, hobby, fotografie, professionele fotografie, zwart wit fotografie, portret fotografie, vacature fotografie, mode fotografie, portret fotograaf, fotograaf gezocht, fotoshoots, glamour fotograaf, prijzen fotograaf, gratis fotoshoot, portret fotografie, professionele fotografie, portretfotografie, portretfoto, fotograferen, portretfotograaf, naaktfotografie, fotostudio, modellen.

Advertentie

Idee en opzet door Jvanderlinde.net | Contact.