Model gezocht

Gratis fotoshoot winnen (15 aug. tot en met 31 aug!)

Modellen-gezocht.net houdt een actie waarbij jij als model kan meedoen met een stemmingsronde. De winnaar met de meeste stemmen krijgt een fotoshoot van Modellen-gezocht.net, gratis. Meldt jij je aan als model met minimaal 3 tot 8 foto's en laat jij je vrienden en / of vriendinnen op jouw profiel stemmen? Dan maak jij kans op een gratis verzorgde fotoshoot! Wat je nodig hebt is natuurlijk een geldig profiel op de site ( Zie aanmelden model pagina ) en natuurlijk wat basisgegevens over jezelf. Wanneer jouw profiel klaar is krijg je hier een unieke link mee. Deze mag je delen met vrienden of vriendinnen waarop zij op jouw profiel stemmen. Degene na de stemmingsronde(s) met het hoogst aantal stemmen heeft binnen de periode dat de actie loopt ontvangt een verzorgde gratis fotoshoot bij jou thuis, of in een studio in Nederland. Als je gewonnen hebt krijg je vanzelfsprekend bericht via email en hoe de verdere stappen zullen verlopen. Na de shoot zullen de foto's worden bewerkt en krijg je deze later per email toegestuurd.

Advertentie


Lees hier hoe je kan stemmen op je profiel!

De nieuwe datums gaan in per Maandag 15 Augustus tot en met Dinsdag 31 Augustus! De fotoshoot zal gegeven worden in het weekend van 3 September! Als je nog geen profiel hebt meld je dan snel aan. Heb je al een profiel is het raadzaam te beginnen met stemmen verzamelen via hyves, forum, netlog enz! We zien de nieuwe winnaarres graag tegemoet!

Hoe ziet zo'n gratis fotoshoot eruit op Modellen-gezocht.net?

Als je een gratis fotoshoot gewonnen hebt komen wij bij je langs voor een gratis fotoshoot. Dat kan zijn binnen, op locatie (dus bijv bij jou thuis of bij een nabij gelegen meer). Zo'n sessie duurt ongeveer 2 a 3 uur lang, waarbij we na afloop de foto's later opsturen ivm bewerking. Gemiddeld worden er 60 a 300 foto's van je geschoten, afhankelijk van de omgeving, de houding, het weer en natuurlijk jouw kledingstijl en / of make-up. Qua kledingstijl en make-up laten we dit volledig aan jezelf over, stel je hebt een leuke outfit of wil gewoon casual / trendy op de foto, dan is dat geen probleem. Je doet niets wat je natuurlijk niet wilt, en de fotoshoot is gewoon echt gratis zonder bijkomende kosten. Wil je in aanmerking komen voor een gratis fotoshoot? Dan is een profiel op de website een vereiste. Daarnaast mag je vrienden / vriendinnen laten stemmen op jouw profiel. Bij jouw profiel krijg je een unieke link mee die je kan promoten op verschillende websites zoals hyves, forums, social communitys en nog veel meer. Spammen is niet toegestaan. Het bewerken van de foto's kan overigens tot een paar dagen duren. Wanneer wij klaar zijn krijg je de foto's per email opgestuurd waarmee jij je hebt opgegeven op de website.

Win je een ronde niet? Wees niet getreurd! Elke maand geven wij een gratis fotoshoot weg! Vooraf zullen nieuwe datums bekend gemaakt worden.

Voorwaarden Gratis fotoshoot

Voor de algemene voorwaarden voor de gratis fotoshoot op Modellen-gezocht.net kan je de Algemene voorwaarden Modellen-gezocht.net lezen.

Advertentie

Idee en opzet door Jvanderlinde.net | Contact.