Foto model Edmond

Model Edmond zoekt een fotograaf.Foto model Edmond zoekt een fotograaf voor Model, man, ervaren, commercieel, portret, fotoshoot, fotograaf gezocht, casual, trendy, boss, baas uit Zuid-Holland Meer foto's van Edmond:

Afbeelding 3  Afbeelding 4  Afbeelding 5  
Afbeelding 6  Afbeelding 7  Afbeelding 8  Afbeelding 9  
Naam Edmond
Leeftijd 41
Uit provincie Zuid-Holland
Kleur ogen Bruin
Kleur haar Kort-bruin-haar
Lengte 181 Cm.
Edmond's Persoonlijke boodschap Ervaren model zoekt modellenwerk in ondermeer de mode- en reclamebranche. Op mijn website kunt u ook lezen, hoe fotografen het hebben ervaren om met me samen te werken. Dat zegt vaak meer dan de woorden die ik hier nog zou kunnen neerkalken. Naast het modellenwerk, ben ik voornamelijk creatief bezig middels mijn hobby's schilderen, fotografie, zingen en sinds kort acteren. Deze creativiteit zorgt ook voor een impuls tijdens de shoots die ik tot nu toe heb gedaan en voor een brede inzetbaarheid.
Stem op Edmond (info)

Score: 2.4/5 (139 keren gestemd)

Verstuur Edmond een reactie.

Model Edmond heeft zich ook succesvol aangemeld op Modellen-gezocht.net. Wil jij net als Edmond ook een model zijn of worden ? Meld je je dan nu gratis aan! Klik hier om je aan te melden.

Advertentie

Model Edmond is opzoek naar een fotograaf. Ben jij de fotograaf die Edmond zoekt voor een fotoshoot of thema? Stuur Edmond dan nu een reactie!