Foto model Kimberly

Model Kimberly zoekt een fotograaf.Foto model Kimberly zoekt een fotograaf voor Fashion, glamour, cosmetica, glamour, portret, badmode, wehkamp, h en m, mode, model, fotograaf gezo uit Noord-Brabant Meer foto's van Kimberly:

Afbeelding 3  Afbeelding 4  Afbeelding 5  
Afbeelding 6  Afbeelding 7  Afbeelding 8  Afbeelding 9  Afbeelding 10  
Naam Kimberly
Leeftijd 18
Uit provincie Noord-Brabant
Kleur ogen Blauw-groen
Kleur haar Rossig, Koperblond.
Lengte 173 Cm.
Kimberly's Persoonlijke boodschap Hallo daar! Leuk dat je komt kijken. Ik ben kimberly uit Noord-Brabant. Ik ben 18 jaar oud. Ik hou van zingen uitgaan en lekker bankhangen en een filmpje kijken. Verders wil ik graag meer shoots doen, met misschien tot een uiteindelijk resultaat dat ik ook op catwalks kan gaan lopen. Ik heb niet het standaard blond haar en blauwe ogen of bruin haar en bruine ogen. Lijkt het je leuk om mij voor je shoot(s) te gebruiken, neem dan gerust contact met mij op. Vriendelijke groetjes.
Stem op Kimberly (info)

Score: 2.7/5 (213 keren gestemd)

Verstuur Kimberly een reactie.

Model Kimberly heeft zich ook succesvol aangemeld op Modellen-gezocht.net. Wil jij net als Kimberly ook een model zijn of worden ? Meld je je dan nu gratis aan! Klik hier om je aan te melden.

Advertentie

Model Kimberly is opzoek naar een fotograaf. Ben jij de fotograaf die Kimberly zoekt voor een fotoshoot of thema? Stuur Kimberly dan nu een reactie!