Foto model Nikki Lee

Model Nikki Lee zoekt een fotograaf.Foto model Nikki Lee zoekt een fotograaf voor modelling sports turnen sexy uit Gelderland Meer foto's van Nikki Lee:

Afbeelding 3  Afbeelding 4  Afbeelding 5  
Afbeelding 6  Afbeelding 7  Afbeelding 9  
Naam Nikki Lee
Leeftijd 20
Uit provincie Gelderland
Kleur ogen Groen / Grijs
Kleur haar Donkerblond
Lengte 1.67 Cm.
Nikki Lee's Persoonlijke boodschap Mijn naam is Nikki Lee Janssen ik ben 20 jaar jong en ik woon in Elst. Verder heb ik 6 jaar lang aan topsport turnen gedaan, turnen is nog steeds een hobby van me. Ik heb ondertussen de nodige ervaring opgedaan met fotoshoots. Sinds kort mag ik mezelf het gezicht van een kapsalon noemen en binnenkort ben ik ook het visite kaartje van een schoonheids salon uit Ede. Naast mijn huidige baan heb ik veel tijd over en via deze weg wil ik proberen om meer met mijn grootste hobby te kunnen gaan doen.
Stem op Nikki Lee (info)

Score: 2.5/5 (125 keren gestemd)

Verstuur Nikki Lee een reactie.

Model Nikki Lee heeft zich ook succesvol aangemeld op Modellen-gezocht.net. Wil jij net als Nikki Lee ook een model zijn of worden ? Meld je je dan nu gratis aan! Klik hier om je aan te melden.

Advertentie

Model Nikki Lee is opzoek naar een fotograaf. Ben jij de fotograaf die Nikki Lee zoekt voor een fotoshoot of thema? Stuur Nikki Lee dan nu een reactie!