Foto model Ramsia

Model Ramsia zoekt een fotograaf.Foto model Ramsia zoekt een fotograaf voor model, beginnend, motiveerd, fotoshoot, zuid-holland, reclame, fotograaf gezocht uit Noord-Holland Meer foto's van Ramsia:

Afbeelding 3  Afbeelding 4  Afbeelding 5  
Afbeelding 6  Afbeelding 7  Afbeelding 8  
Naam Ramsia
Leeftijd 20
Uit provincie Noord-Holland
Kleur ogen Bruin
Kleur haar Donkerbruin
Lengte 163 Cm.
Ramsia's Persoonlijke boodschap Hoi ik ben Ramzia 20 jaar en opzoek naar modellenwerk. Ik wil graag modellenwerk doen omdat ik vind dat ik daar geschikt voor ben en omdat ik het heel erg leuk vind om voor de camera te staan. Verder heb ik wel een beetje ervaring, ik heb een paar fotoshoot gehad de afgelopen weken en dat beviel mij erg goed. De fotos daarvan ontvang ik zsm en dan publiceer ik die op de website. Ik ben in voor allerlei soorten shoots behalve naakt/erotisch. Verder ben ik gemotiveerd, zelfverzekerd, geef ik niet snel op en hou ik van een uitdaging! Als ik ben wat u zoekt, neem dan contact met mij op en wie weet gaan we een leuke shoot tegemoet! Groetjes Ramzia.
Stem op Ramsia (info)

Score: 2.7/5 (206 keren gestemd)

Verstuur Ramsia een reactie.

Model Ramsia heeft zich ook succesvol aangemeld op Modellen-gezocht.net. Wil jij net als Ramsia ook een model zijn of worden ? Meld je je dan nu gratis aan! Klik hier om je aan te melden.

Advertentie

Model Ramsia is opzoek naar een fotograaf. Ben jij de fotograaf die Ramsia zoekt voor een fotoshoot of thema? Stuur Ramsia dan nu een reactie!