Fotoshoot

Professionele fotoshoot

Modellen-gezocht.net levert ook voor degene die geen portfolio bezit, een Professionele (betaalde) fotoshoot door een fotograaf van Modellen-gezocht.net.
Deze fotoshoot bestaat uit 20 professionele foto's in een echte fotostudio.
De fotostudio ligt in Zuthpen, eenvoudig met het openbaar vervoer en auto te bereiken. Als je een betaalde fotoshoot doet via Modellen-gezocht.net krijg je het volgende in ruil voor terug:

4 Close-up (gezichts) / zwart-wit foto's.
4 zittende foto's, hoofd en bovenlichaam.
4 staande foto's, hoofd en bovenlichaam.
4 staande foto's: Total shot (Totale plaatje)
4 vrije foto's wat je zelf naar wens mag bedenken.

5 foto's hiervan worden direct voor je uitgekozen en in Web formaat aangeleverd, zodat je ook meteen je profiel op Modellen-gezocht.net kan bijwerken.
Ook de 20 foto's krijg je direct mee op DVD voor thuisgebruik. Er wordt standaard ook een nabewerking gedaan op de 5 beste foto's die zijn gemaakt.
Denk hierbij aan de kleur/licht correctie en het wegwerken van eventuele oneffenheden, vlekken etc.. Deze ontvang je later per email.

Een verzorgde fotoshoot met 20 professionele foto's via Modellen-gezocht.net, inclusief alle foto's op DVD en 5 bewerkte foto's voor op Modellen-gezocht.net, en na-bewerkte foto's per email kost je via Modellen-gezocht.net slechts 85 euro.

Voor wie deze actie bestemd is?

Voor iedereen die een reden ziet in een professionele fotoshoot. Denk aan het uitbreiden van je portfolio, of om een heel goed plaatje van jezelf te laten schieten.
Om in contact te komen voor een betaalde fotoshoot kan je een mailtje sturen via contact met als onderwerp "Betaalde fotoshoot". Per email zullen verdere instructies worden verstuurd.

Advertentie

Idee en opzet door Jvanderlinde.net | Contact.