Model gezocht

Veel gestelde vragen

Modellen-gezocht.net krijgt per email vaak gestelde vragen van onder andere modellen en fotografen. Modellen-gezocht.net zal deze meest gestelde vragen hier zo duidelijk mogelijk beantwoorden.

1: Krijg je als model ook een reactie?

Ja en nee. Ten eerste zou je het model moeten zijn dat een fotograaf op dat moment zoekt. Dat kan bijv zijn voor een mode-show, fotoshoot, thema-fotoshoot, casual, hip of iets anders. Meestal stelt een fotograaf ook per reactie wat voor een model hij zoekt en per wanneer. Het is ook belangrijk om je profiel op Modellen-gezocht.net zo duidelijk mogelijk te maken, met wat je o.a zoekt in een fotoshoot. Als je een reactie ontvangt, maar persoonlijk geen wens hebt in de gestelde vraag, is het wel zo netjes dat je terugreageert. Modellen-gezocht.net gaat langzaam richting de echt serieuzere modellen. Komen we erachter dat je reacties niet beantwoord, dus ook niet het aanbod op een correcte wijze afslaat, is verwijdering van je profiel een noodzaak en toekomstige aanmelding uitgesloten.

2: Is de fotograaf betrouwbaar?

Modellen-gezocht.net kent de fotografen die reageren persoonlijk niet. Het is een website om Fotografen in contact te laten komen met Modellen. Wel is het belangrijk om als model enige inzage in referentiewerk te zien, op een neutrale plaats af te spreken en zeer zeker niet op dingen ingaan die je niet wilt. Indien je een inzage over de foute wereld van fotografen wilt inzien is het een aanrader om de gemiste uitzendingen van Alberto Stegeman te bekijken over foute fotografen. Hier worden fotografen ontmaskerd die hele andere intenties hebben dan model van je maken. Wees niet naief. Over vergoedingen is iets wat je met de fotograaf zou moeten bespreken. Dit houdt in onder andere reiskostenvergoeding. De reden voor een vergoeding op de website is om de echt serieuzere fotografen binnen te halen en de rotte appels te weren. Dit schept ook een beter beeld voor Model & Fotograaf.

Advertentie


3: Is de gratis fotoshoot echt?

Ja. De gratis fotoshoot actie is echt. Je krijgt de mogelijkheid om binnen een bepaalde periode te stemmen op jouw profiel. Met deze stemmen doe je namelijk mee samen met andere modellen voor een gratis fotoshoot. Wanneer jij aan het einde van de vooraf ingestelde datum, winnaar bent ontvang je thuis een gratis fotoshoot. Wij vragen je wel zelf rekening te houden met eventueele kleding en / of make-up. Wij geven de voorkeur uit aan een leuke locatie buiten. Nadat de fotoshoot is gedaan (sessie van ongeveer 2 a 3 uur bij jou thuis of in de buurt) geven we je altijd een indicatie aan tot wanneer we je de fotos per email versturen. Deze moeten namelijk nog bewerkt worden en dat kost tijd. De datum vanaf wanneer deze gratis fotoshoot actie loopt kan je teruglezen op de gratis fotoshoot pagina. Deze actie wordt elke maand 1 keer gehouden. Lees voor meer informatie de Algemene voorwaarden.

4: Wat voor een type fotografen kan ik als model verwachten?

Modellen-gezocht.net trekt een groot publiek fotografen aan. Van hobby / amateur tot professioneel / casting-bureau. De meeste zullen je bij het versturen van een reactie inzage geven op hun digitale portfolio (Website) zodat je kan kijken wat voor werk deze fotograaf bijv allemaal al gedaan heeft. Daarnaast moet je rekening houden met dat niet elke fotograaf, de beschikking heeft over een luxe studio of ruimte. Meestal zal er geimproviseerd moeten worden en kan het best zijn dat het niet is wat je dacht. Daarom is het belangrijk om telleurstellingen te voorkomen, al van te voren duidelijk contact te leggen, de afspraken en natuurlijk op elkaar afstemmen.

5: Wat voor een type modellen kan ik als fotograaf verwachten?

Modellen-gezocht.net heeft op het moment van schrijven 250+ actieve modellen op de website. Al deze modellen zijn vaak zelfstandig op de website uitgekomen, met als doel een opstap in de wereld van fotografie, modellen, glamour, glitter en nog veel meer. Veel van deze modellen hebben al enigzins ervaring, andere modellen beginnen nog maar net en hebben nog geen ervaring. Het is belangrijk om als fotograaf het juiste voorbeeld te geven voor deze nog beginnende modellen. Wees duidelijk vooraf, zorg dat het model een goede indruk van u krijgt en zorg voor een prettige samenwerking. Dit maakt het voor u maar ook voor de modellen leuker om in het vervolg een fotoshoot samen te doen.

Advertentie


6: Overname?

In de nieuwsbrief van Februari 2010 kon je lezen over een mogelijke overname van Modellen-gezocht.net , deze is inderdaad bevestigd en staat geplanned om op 20 juni 2010 overgenomen te worden door R.V Digital. R.V Digital is een bedrijf uit Arnhem houdt zich bezig met Online marketing, Streaming, Webdevelopment, Fotografie (En beschikt over een eigen foto/film-studio) en tevens ook marketing agent voor modellen. Dit brengt in de toekomst veranderingen met zich mee voor de bestaande en nieuwe modellen (Hier lees je later meer over). De website zal worden uitgebreid en er zal een koers worden aangehouden met echt serieuzere modellen. Ook zullen alle modellen op de website worden uitgenodigd voor een éénmalige casting bij hun in de studio. Dat wil zeggen dat je een auditie doet en daarmee ook in een modellen bestand komt te staan waarbij opdrachtgevers je bijv kunnen uitnodigen! Modellen-gezocht.net is en wordt de ideeale opstap voor in de modellen-wereld.

7: Welk model wordt er gezocht?

Modellen-gezocht.net is opzoek naar serieuze mannelijke of vrouwelijke modellen. Modellen die weten wat ze willen, niet zomaar opzoek zijn naar een fotoshoot. Modellen die de looks, uitdrukking en figuur hebben voor het gewenste thema. Erotische modellen zijn ook togestaan op de website. Modellen-gezocht.net streeft naar een community met alleen serieuze modellen. Aanmelden voor op Modellen-gezocht.net kost je niets. Ook voor de gratis fotoshoot betaal je niets.

8: Email die aankomt als ongewenst?

Helaas staat het gebruik van hotmail of live accounts als email, niet toe dat elke mail namelijk netjes in je inbox terecht komt. Berichten over "Dit bericht kan mogelijk onveilig zijn" is een 'false positive'. Berichten worden namelijk alleen verzonden op text basis waarin de reactie van een fotograaf staat. Wij verzoeken je deze niet te verwijderen maar te verplaatsen naar je inbox en goedkeuren in het vervolg. Krijgt Modellen-gezocht.net klachten over dat er geen reactie retour komt dan moeten we helaas je profiel verwijderen.

9: Ik heb me aangemeld, wat nu?

Ivm drukte aanmeldingen en beleid Modellen-gezocht.ne kan het zijn dat de verwerking van je aanmelding wat langer duurt dan normaal. Dit is om de nieuwe aanmeldingen in 1 keer in te voeren ipv om en om. Het kan ook zijn dat je aanmelding door 1 van de redenen niet behandeld wordt. Modellen-gezocht.net zoekt serieuze modellen.

10: Hyves?

Om commercieele doeleinden is er bewust niet voor een Modellen-gezocht.net hyves gekozen. Wel kan je de beheerder vinden op hyves.

Advertentie

Idee en opzet door Jvanderlinde.net | Contact.